Cosul dvs. este gol

Garantia produselor

        Garanţia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.
        Garantia de conformitate a produselor fabricate si comercializate de SC Rontesa Com SRL este de 12 luni pentru persoane fizice si respectiv de 6 luni pentru persoane juridice, si incepe sa curga de la data inscrisa in factura de achizitie.
        Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.
        Perioada de timp stabilita pentru remedierea produsului este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Condiții pentru Garanție

  • Pentru a putea beneficia de garanție, trebuie să prezentați următoarele:
  • Factura de achizitie a produsului in original (sau o copie a acesteia);
  • Certificat de conformitate CE in original;
  • Descrierea pe scurt a neconformitatii reclamate;
  • Datele dumneavoastra de contact: adresa, telefon, adresa e-mail.
        Orice neconformitate trebuie anuntata furnizorului in maximum 5 zile de la aparitie si trebuie insotita de factura fiscala  si de certificatul de conformitate CE (in original).

Atenție!

        Produsele ce fac obiectul garantiei de conformitate se vor ridica de către firma de curierat la solicitarea noastră. De acea contactul pe mail sau contactul telefonic este NECESAR inainte de demararea oricarei proceduri.
        NU trimite colete sau produse pentru garantie INAINTE de a discuta telefonic / mail cu noi despre detallile cazului tau. Coletele ce sosesc neanuntate vor fi trimise retur catre expeditor fara nici o alta notificare in prealabil.
        In cazul expeditie coletului prin servicii de curierat te rugăm să îl ambalezi cu grijă înainte de a-l preda curierului, pentru a-l proteja în timpul transportului. Nu ne asumam responsabilitatea pentru integritatea coletului pe durata transportului iar eventualele defecte sau distrugeri survenite in urma ambalajului insuficient sau a manipularii incorecte nu sunt acoperite de garantie!
        În cazul în care nu ești sigur dacă produsul necesită acordarea garanției de conformitate sau dacă ai orice alte nelămuriri privind garanția, ne poți contacta la adresa de email: contact@rontesa.ro 
        Totodată, pentru orice nelămurire / problemă în legătură cu acordarea garanției de conformitate, nu ezita să ne contactezi la adresa de email: contact@rontesa.ro .spacer
Website detinut de Rontesa Com S.R.L., CIF: RO8575721, Reg.Com: J04/923/2004

rontesa.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.