Cosul dvs. este gol

Calitatea produselor

        Produsele noastre de înaltă calitate sunt fabricate de angajaţii motivaţi şi calificaţi în concordanţa cu specificaţiile sistemului nostru de management al calităţii.


        Sistemul de management al calităţii recunoscut internaţional care garantează o inaltă calitate a produselor şi cele mai exigente cereri ale industriei dispozitivelor medicale, sunt satisfacute prin certificarea EN ISO 13485:2016 (managementul dispozitivelor medicale) incluzând şi certificarea conform EN ISO 9001:2015 (managementul calitatii). Traseul de documentare, precum şi procesele legate de clienţi şi relaţiilor lor cu furnizorul sunt deosebit de importante pentru noi şi sunt în mod constant evaluate în conformitate cu aceste cerinţe de certificare. Certificarea conform EN ISO 14001:2015 confirma faptul ca indeplinim cerintele unui mediu de lucru sigur, orientat spre performanta si ca suntem responsabili din punct de vedere al protectiei mediului. Analiza şi perfecţionarea continuă a proceselor sunt naturale pentru noi şi pentru beneficiul reciproc al clienţilor noştri, realizand periodic testari ale produselor noastre in laboratoare specializate si acreditate cum ar fi „Centrul de Cercetare Stiintifica pentru Aparare CBRN si Ecologie” ce apartine de Ministrul Apararii Nationale, „Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei””, „Centexbel” Belgia, etc.


        Orientarea noastra spre calitate este o componenta fundamentala a filozofiei companiei noastre, si este completata prin coduri de conduita, norme si proceduri specifice ce sunt menite sa asigure indeplinirea scopului propus.


        Calitatea înaltă îndeplineşte cerinţele şi specificaţiile din industria dispozitivelor medicale din întreaga lume, respectand cu exactitate cerintele standardului SR EN 14683:2019+AC:2019.

spacer
Website detinut de Rontesa Com S.R.L., CIF: RO8575721, Reg.Com: J04/923/2004

rontesa.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.